It is currently Tue Dec 07, 2021 4:55 pm



Post new topic Reply to topic
Author Message
ekstra   ara
 Post subject: Fuse - can't view TCC
PostPosted: Fri Sep 17, 2010 11:39 am 

Joined: Thu Aug 05, 2010 5:31 am
Posts: 1
Hi, I am using ETAP 7.1 with the server license and have problems with fuse tcc. I have big problems seeing fuse TCC. Sometime everything works fine but other time, when i try to view the same fuse tcc, it is simply showing a blank page. Even when I manually trace a tcc, it will sometime work, other time not. Breaker and relay tcc are working fine. It is causing me problems because when it shows me a blank page, the fuse is not taken into account when performing Arc flash analysis... Anyone got that problem ?

thanks.


Top
 Profile Send private message  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sat Sep 18, 2010 5:00 am 
Sparks Level
User avatar

Joined: Sat Jun 07, 2008 5:11 pm
Posts: 143
Location: Connecticut
Sounds like the fuse isn't selected. Make sure the fuse is selected in the OLV before running the tcc.


Top
 Profile Send private message  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 7 hours


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
© 2019 Arcflash Forum / Brainfiller, Inc. | P.O. Box 12024 | Scottsdale, AZ 85267 USA | 800-874-8883