It is currently Mon Jul 13, 2020 1:55 am



Post new topic Reply to topic
Author Message
ekstra   ara
 Post subject: SKM question (im a noob)
PostPosted: Tue Oct 09, 2018 9:28 am 

Joined: Tue Oct 09, 2018 9:18 am
Posts: 1
Hi Folks,
I'm fairly new to SKM. Trying to run an arc flash calculation for a few new buses. The short circuit study seems to run ok and and there is plenty of SC current at the buses in question. When I run the arc flash study, no current is displayed for those buses, so the arc flash IE is 0. Any idea what might cause this? I checked to make sure that the buses weren't excluded from the calculation. I have attached a pic showing the

This is SKM power tools V 8.0.2.9


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
 Profile Send private message  
Reply with quote  
 Post subject: Re: SKM question (im a noob)
PostPosted: Wed Oct 10, 2018 9:33 am 
Sparks Level
User avatar

Joined: Fri Jul 08, 2016 10:01 am
Posts: 227
Location: Indiana
When you made sure you did not exclude them did you do that by double clicking on the bus then clicking on the "Equipment& Arc Flash" tab on the left of the component editor window?

And,

When you ran the Short Circuit Study did you select All Buses radio button under the Faulted Bus heading in Setup for whichever method you chose?

Lastly, You can call SKM support and they can take control of your PC if you let them and check things out for you. You might have to be on hold for a bit though.

_________________
SKM jockey for hire


Top
 Profile Send private message  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 7 hours


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
© 2019 Arcflash Forum / Brainfiller, Inc. | P.O. Box 12024 | Scottsdale, AZ 85267 USA | 800-874-8883